Aditiv Motorina Cifra Cetanica

★★★★☆

Daca esti in cautarea de aditiv motorina cifra cetanica, te afli la locul ideal. Am creat o lista care ofera cele mai bune produse la cele mai mici preturi. Nu rata aceasta oportunitate! O sa ai nevoie de el.

Cel mai bun TOP 12

👉 Vezi pe toate 👈

Care sunt dezavantajele aditiv motorina cifra cetanica?

Care sunt instrucțiunile de utilizare și mentenanță pentru aditiv motorina cifra cetanica?

Numărul cetanic este o nouă măsură a capacității unui tip de motorină de a rezista la ciocăniri sau ping în timpul arderii, cauzate de detonarea prematură a amestecului aer/combustibil din motor. Cu cât este mai mare numărul de cetan, cu atât gazul este mai bun.

Bunul comun tind să fie indicele octanic, volumele octanice, împreună cu cantitățile octanice de putere.

Multe sfaturi de bază de îngrijire includ:

În general, inspectați amestecul de combustibil în mod regulat pentru a vă asigura că nu se acumulează aditivi artificiali cu numărul de cetanic.

Eliminați practic orice aditiv din gama cetanică pe care îl conține și care nu a fost folosit recent de mult timp.

Includeți o nouă cantitate de cetan diesel pentru a putea conduce motorul numai dacă acesta este într-adevăr disponibil.

Începeți prin utilizarea unui gaz diesel selectiv cu numărul de cetanic pentru a modifica numărul octanic al combustibilului pentru a atinge nivelul dorit.

Care aditiv motorina cifra cetanica are cele mai puține probleme?

Care aditiv motorina cifra cetanica are mai puține provocări?

Nu există absolut niciun răspuns concludent la această întrebare specifică, deoarece depinde de ce motor diesel specific și de aditivul folosit. Cu toate acestea, mulți factori care pot influența ratele de stare a unui aditiv includ numărul de cetanic, tipul de combustibil folosit efectiv și stilul motorului.

Când cauți aditiv motorina cifra cetanica care are probleme minime, ar trebui să cauți un articol cu o gamă mai mare de cetan. Acest particular va ajuta la reducerea numărului special asociat cu condițiile care apar cu articolul.

Cum se curăță cel mai eficient aditiv motorina cifra cetanica?

Numărul cetanic este cu siguranță modalitatea de măsurare a capacității unui combustibil de a rezista la ciocnii sau ping-uri cauzate de amestecul aer/combustibil care detonează prea devreme în interiorul motorului. Gazul diesel care are un număr de cetan mai mare are mai puține șanse să bată sau să bată și, de obicei, este mai rezistent la preaprindere din acest motiv.

În mod obișnuit, numărul cetanic al unei anumite forme de putere diesel poate fi o măsură a capacității sale de a rezista la ciocăniri sau chiar la ping în timpul arderii, din cauza amestecului combustibil-aer care detonează prea devreme în motor. Cu cât este mai mare numărul de cetan, în general, cu atât mai puține bătăi și ping-uri poate avea o benzină. Cu cât cantitatea de cetan este mai mare, în general, cu atât un gaz este mai rezistent la capacitatea de a dezvolta NOx, declanșatorul industrial pentru detonarea amestecului combustibil-aer din motorul respectiv.

Volumele de cetan sunt, în general, importante pentru calitatea energiei diesel, deoarece ele dictează cât de curat sau murdar poate fi un anumit combustibil. Unii producători de benzină folosesc cantități mai mari de cetan pentru a face combustibilii lor diesel și mai rezistenți la detonare.

Motorul diesel contemporan generează surse de putere de înaltă puritate folosind o cantitate mare de cetan. Această gamă crescută de cetan este cauzată de suplimentul aditiv motorina cifra cetanica. Scopul acestui ingredient este de a putea promova energia combustibilului pe lângă distribuția de motorină. Adăugarea acestui ingredient specific are ca rezultat o creștere a puterii împreună cu economia de combustibil. Adăugarea de adaos îmbunătățește calitatea superioară a funcționării motorului.

Intervalul de cetan poate fi o evaluare a capacității unui combustibil de a rezista la ciocăniri sau ping în timpul arderii, cauzate pur și simplu de detonarea prematură a combinației aer/combustibil din motor. Acest lucru poate duce la creșterea emisiilor, la îmbunătățirea prețurilor forței de muncă, împreună cu o eficiență energetică mai scăzută.

Pentru a maximiza cantitatea de cetan din combustibil, mulți producători de mașini îl folosesc. Aceste tipuri de substanțe chimice cresc numărul octanic al combustibilului, ceea ce, la rândul său, îi îmbunătățește rezistența la lovituri și loviri.

Când lucrați cu, este cu siguranță important să fiți capabil să respectați cu atenție recomandările producătorului. În mod normal, modificarea numărului octanic al combustibilului poate duce la creșterea costurilor de funcționare și de evacuare.

Se întâmplă să fie folosit pentru a îmbunătăți economia de benzină pur și simplu prin creșterea în mod normal a numărului octanic al gazului. Pentru a obține cota octanică dorită, componenta trebuie să aibă un număr de cetanic foarte mare. O gamă ridicată de cetan este de fapt o măsură a capacității unui combustibil de a rezista la ciocănire sau ping în timpul arderii, cauzate pur și simplu de amestecul aer/combustibil care detonează prea devreme în interiorul motorului.

Unul tipic este metanolul. Metanolul conține un volum de cetan de 87. Acest combustibil este cu siguranță rezistent la șocuri și ping, ceea ce îl face cel mai bun pentru motoarele de vârf. Alte obișnuite includ aditivul pentru uleiul de motor combustibil C-15 și componenta specială a amestecului aer/combustibil KO-8.

Deși aditiv motorina cifra cetanica poate îmbunătăți eficiența gazului, acești oameni nu sunt neapărat lipsiți de pericolele sale. Acest lucru este esențial pentru a analiza gama de cetan a aditivului diesel înainte de cumpărare, ca o modalitate de a vă asigura că o persoană primește produsul corect. De asemenea, vă sugerez să vă consultați cu consilierul dumneavoastră de benzină pentru a găsi cel mai bun număr de cetan pentru propriul motor.

Avem altele

Accepti cookies? Citeste mai mult