Cauciucuri Tractor 13 6 36

★★★★☆

Daca esti in cautarea de cauciucuri tractor 13 6 36, te afli la locul ideal. Am creat o lista care ofera cele mai bune produse la cele mai mici preturi. Nu rata aceasta oportunitate! O sa ai nevoie de el.

Cel mai bun TOP 12

👉 Vezi pe toate 👈

Care sunt dezavantajele cauciucuri tractor 13 6 36?

Există multe dezavantaje ale puterii cauciucuri tractor 13 6 36. Dezavantajul inițial este că sunt puțin scumpe. A doua pe care o conține este că pot fi la fel de durabile ca patru anvelope suplimentare. Al treilea dezavantaj este că pot fi puțin zgomotoase atunci când un anumit tractor funcționează.

Care sunt instrucțiunile de utilizare și mentenanță pentru cauciucuri tractor 13 6 36?

Anvelopele de tractor sunt cea mai importantă parte a oricărei proceduri agricole. Acestea oferă aderență în curte, împiedicând tractorul să cadă la pământ. Îngrijirea și întreținerea vă pot menține anvelopele tractorului în stare bună și vă pot ajuta ferma Farmville să funcționeze fără probleme. Iată câteva sfaturi de urmat:

Curățați-vă anvelopele tractorului în mod regulat. Murdăria și nisipul care se acumulează pe anvelopele tractorului ar putea face ca toate să se uzeze rapid, precum și să-ți piardă propria aderență. Curățați toate cele patru anvelope cu un anumit tip de mașină de tuns iarba, curățător de covoare sau chiar cu un accesoriu pentru furtun de grădină.

În general, nu umflați excesiv anvelopele auto. Umflarea excesivă a anvelopelor mașinii dumneavoastra le poate face să explodeze și, de asemenea, este posibil să nu mai arate la fel de bine. Cu siguranță ar trebui să vă păstrați propriul tractor cu patru anvelope aproape de douăzeci și cinci de psi sau chiar stresul chimic al roților.

Verificați stresul la roți de fiecare dată când cineva înlocuiește anvelopele mașinii. Inspectați tensiunea anvelopelor tractorului pur și simplu aruncând rezervorul în aer și atingând o măsurare a presiunii din anvelopele mașinii.

Modificați anvelopele tractorului de fiecare dată când ating tensiunea recomandată. Schimbați anvelopele tractorului dumneavoastra actual ori de câte ori ating tensiunea recomandată și chiar păstrați-le umflate în mod regulat. Acest lucru vă va ajuta să păstrați toate cele patru anvelope ale tractorului în stare excelentă și să vă ajutați plantația să funcționeze fără efort.

Păstrați anvelopele actualului tractor curate. Continuați să păstrați anvelopele tractorului curate și acestea vor fi în stare bună. Utilizați o mașină de tuns iarba, un produs de curățat covoare sau un accesoriu pentru furtun pentru a curăța murdăria și murdăria și pentru a elimina propriile anvelope ale tractorului.

Utilizați tipul corect de roată. Cea mai bună formă a roții pentru propriul tractor este adesea importantă. Utilizați tipul corect de anvelopă pe tractorul dumneavoastra și tractorul va funcționa mai bine. Alegeți anvelopa care este concepută pentru tractorul dumneavoastra, precum și forma suprafețelor pe care veți folosi tractorul.

Evitați utilizarea uleiului de măsline pe anvelopele tractorului. De obicei, nu utilizați ulei esențial pe anvelopele tractorului, iar tractorul ar putea funcționa mai simplu. Utilizați un material de etanșare special conceput pentru roțile tractorului, iar tractorul dumneavoastră va funcționa fără efort.

Verificați-vă sistemele de frânare în mod regulat. Asigurați-vă că verificați în mod regulat sistemele de frânare ale tractorului dumneavoastra, inclusiv să vă asigurați că funcționează eficient. Când sistemele dumneavoastra de frânare par să nu funcționeze corect, verificați-le.

Faceți filtrarea aerului în mod regulat. Schimbați-vă filtrul de aer condiționat în mod regulat și tractorul va funcționa mai bine. Păstrați filtrul de aer actual curat și veți ajuta la menținerea anvelopelor tractorului în stare excelentă.

Lucrați cu un indicator de tensiune a anvelopelor. Utilizați un manometru pentru tensiunea pneurilor pentru a verifica tensiunea roților respective ale tractorului. Asigurați-vă că obțineți tensiunea adecvată, precum și includeți tipul corect de anvelopă pe propriul tractor. Lucrați cu un manometru pentru presiunea în anvelope pentru a menține toate cele patru anvelope ale tractorului în stare optimă.

Care cauciucuri tractor 13 6 36 are cele mai puține probleme?

Când vine vorba de anvelope de tractoare, iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont. Din care ar trebui să selectați patru anvelope care pot avea cele mai puține provocări particulare. Al doilea este să vă asigurați că interiorul anvelopei este în stare bună. În cele din urmă, asigurați-vă că selectați dimensiunile corecte pentru tractorul dumneavoastra.

Cum se curăță cel mai eficient cauciucuri tractor 13 6 36?

Anvelopele tractorului ar putea fi un dezastru. Se vor murdari, iar acești oameni adună mult praf și murdărie. Iată câteva sfaturi pentru a vă curăța anvelopele tractorului pentru a le face să arate și să funcționeze mai bine în momentul următor:

Clătiți bine toate cele patru anvelope cu apă potabilă împreună cu un săpun de curățare blând.

Îndepărtați toată murdăria și praful din aer, plus murdăria din anvelope, cu un aspirator.

Folosiți un furtun pentru a aspira roata și țineți-o câteva momente.

În mod normal, scoateți anvelopa împreună cu un piston.

De obicei, puneți anvelopa înapoi pe sol și aplicați presiune înainte ca anvelopa să fie complet tonifiată.

Anvelopele de tractor sunt o parte importantă a oricărei mașini agricole. Ele oferă putere și aderență pe măsură ce călăriți deasupra solului. Când trebuie să schimbați o anvelopă la tractor, este esențial să o faceți ușor și rapid. Cu treisprezece anvelope auto 6 36, veți putea face treaba rapid și fără probleme.

În mod obișnuit, roata de tractor treisprezece 6 treizeci și șase este de obicei o anvelopă rezistentă, concepută pentru a oferi performanțe grozave în antrenamentele dificile. Această anvelopă este cunoscută și pentru utilizarea în modelele de vehicule ușoare. Dimensiunile de douăsprezece inci sunt cea mai comună dimensiune pentru aceste tipuri de roți, deși se pot obține și dimensiuni de 16 inci. De obicei, anvelopa oferă de obicei o viață zilnică de aproximativ 5.500 de mile.

Avem altele

Accepti cookies? Citeste mai mult