Cheie Bujii 14mm

★★★★☆

Daca esti in cautarea de cheie bujii 14mm, te afli la locul ideal. Am creat o lista care ofera cele mai bune produse la cele mai mici preturi. Nu rata aceasta oportunitate! O sa ai nevoie de el.

Cel mai bun TOP 12

👉 Vezi pe toate 👈

Care sunt dezavantajele cheie bujii 14mm?

Există numeroase dezavantaje pentru a utiliza orice tip de cheie bujii 14mm. Acest lucru se datorează în principal pentru că cheia nu pare la fel de eficientă ca o cheie de 16 mm sau 18 mm atunci când vine vorba de strângerea dopurilor de curiozitate. De asemenea, cheia de 14 mm nu este atât de grozavă ca și alte tipuri de chei, ceea ce îngreunează accesul acelor dopuri curioase spre partea de sus a motorului. De asemenea, instrumentul de priză de 14 mm nu este, în general, definit la fel de clar ca alte stiluri de priză, ceea ce poate cauza adesea probleme la strângerea bujiilor.

Care sunt instrucțiunile de utilizare și mentenanță pentru cheie bujii 14mm?

Bujiile sunt, fără îndoială, un tip special de conexiune folosit într-o mașină pentru a crește puterea și performanța motorului. Ele sunt adesea înlocuite la fiecare 7, cinci sute de mile sau chiar la fiecare schimbare de ulei de motor. Iată câteva sfaturi pentru a vă menține bujiile în stare optimă:

Verificați dacă există fracturi în cablurile selectate. Dacă există semne de deteriorare, schimbați imediat conexiunile.

Verificați nivelul uleiului. Asigurați-vă că nivelul uleiului esențial este cel puțin la jumătatea gâtului de umplere a chitarei. Dacă nivelul nu este chiar în partea din față a gâtului, înlocuiți dopurile.

Verificați dacă canalul auditiv al scânteii este deteriorat. Dacă există vreun fel de deteriorare în acest moment, ar putea împiedica pornirea motorului.

Scăpați de orice resturi sau eventual obiecte din calea conexiunilor cablurilor conectorului. Acest specific va ajuta la îmbunătățirea rețelei electromecanice dintre cablajul de conectare la scânteie și motor.

Lubrifiați în mod normal bețișoarele de curiozitate în mod regulat. Acest lucru le va împiedica să se lipească și chiar să se tragă.

Păstrați motorul grozav. Acest lucru va ajuta la prevenirea bujiilor să funcționeze prea tare și să provoace daune.

Care cheie bujii 14mm are cele mai puține probleme?

Există multe tipuri diferite de accesorii pentru scântei și există o varietate de moduri de a întări acești oameni. Dacă montați o bujie nouă în locul greșit, aceasta poate deveni o situație dăunătoare. Iată câteva sfaturi pentru tine:

Căutați o unealtă cheie cu finisaj direcționat. Acesta este tipul de unealtă cheie care este cu siguranță folosită pentru a putea strânge bujiile în locul greșit.

Utilizați un fel de sursă de lumină tactilă. Nu ar trebui să setați scânteia în mod special.

Aveți grijă să nu distrugeți ștecherul. Când distrugi taraba, poate fi necesar să înlocuiești totul.

Utilizați un fel de turație mare. Evitați utilizarea unui fel de raport mic care implică rpm.

Nu strângeți excesiv bujia.

Acest lucru va ajuta la eliminarea oricărei depuneri de pe conector.

Aplicați o substanță poluantă. Acest lucru va ajuta la protejarea scânteii de a fi deteriorate.

Începeți să utilizați un menghin. Acest lucru va ajuta la menținerea mufei în locația sa.

Utilizați cleme magnetice noi. Acest lucru va ajuta la menținerea mufei în poziție.

Începe să porți un bass. Acest lucru va ajuta la menținerea mufei în poziție.

Va ajuta să puteți topi materialul de protecție special de pe conexiune.

Acest lucru vă va ajuta să alegeți în mod normal conectorul din jur.

Folosiți un pieptene de căptușeală. Acest lucru va ajuta la eliminarea oricărei depuneri de pe post.

Folosește un pistol termic. Acest lucru va ajuta la dizolvarea normală a materialului izolator din așezare.

Folosiți o cheie dinamometrică. Acesta vă va oferi turații mai precise.

Folosiți o cheie. Acesta poate.

Cum se curăță cel mai eficient cheie bujii 14mm?

Nu există absolut nicio modalitate adecvată de ștergere, deși unele recomandări despre cum să curățați o cheie de contact pot ajuta.

Spălați toate firele pe care le aveți cu un prosop de baie de hârtie sau un prosop moale nou.

Utilizați o cârpă sau un aspirator pentru a curăța întreaga cheie a conectorului Quirk.

Utilizați un săpun blând în plus față de apă pentru a spăla articolele care sunt de obicei protejate în uleiul de motor.

Clătiți firele folosind apă curentă și, de asemenea, un prosop de baie de hârtie.

Uscați instrumentul special cu un prosop de hârtie moale.

Dacă intenționați să reparați un fel de daune cauzate de curiozitate, un nou cheie bujii 14mm este o modalitate excelentă de a proceda. Aceste tipuri de chei nu sunt suficiente pentru a se potrivi în locuri înguste și pot dobândi în mod convenabil particularitatea accesoriilor curioase ale diferitelor modele de motoare.

O cheie curioasă pentru bujii este un instrument care este folosit pentru a scoate bujiile din vehicul. Acesta este mânerul în formă de șarpe de 1 3/8 inch (3,1 cm) lățime și 5/8 inch (1,3 cm) grosime, cu un finisaj direcționat. Cheia specială a conectorului de aprindere este cu siguranță folosită pentru a scoate bujiile din capul mașinii folosind un capăt ascuțit pentru a scoate bujia din cap.

Avem altele

Accepti cookies? Citeste mai mult