Magazin

★★★★☆

Intrebari pentru a alege cele mai bune remorci pentru masini

1. Ce vom depozita in remorca?

Raspunsul nostru a fost clar: am vrut o remorca pentru a depozita un caiac sau pentru a depozita obiecte grele sau mari si a le transporta.

2. Ce pret sunteti dispus sa platiti pentru o remorca?

Exista mai multe tipuri de remorci pe care le putem folosi, de exemplu, daca optiunea dvs. este de a cumpara una noua, pretul variaza de la 200 EUR la peste 3000 EUR.

In ceea ce priveste remorcile la mana a doua (care sunt, evident, mai ieftine) si le puteti gasi de la 100EUR (cele mai mici) la 1500EUR (unele care ar costa 3000EUR), dar da, sunt destul de folosite si au o multime de uzura, cel putin cele pe care am fost sa le vedem...

3. Alegerea unei remorci noi sau a unei remorci auto second-hand?

Am cautat remorci la mana doua, dar niciuna nu ne-a convins suficient de mult, deoarece unele erau prea folosite, zgariate, roti in stare proasta de utilizare ... si sa fiu sincer ... pana la urma nu sunt un fan al acestor platforme pentru ca imi plac lucrurile noi sau daca macar nu pot marca produse noi, macar sa arate "nou", asa ca am preferat alte platforme pentru a alege de unde sa cumpar remorca ... si dintre ele, am optat pentru Emag pentru ca exista o mare varietate de produse, unele foarte economice si altele nu prea, dar dupa cum stiti, daca ceva nu este pe Emag, inseamna ca nu exista, asa ca, cautand pe Emag am gasit remorca care era cea mai buna pentru mine, aici las remorcile, a mea este ultima remorca!

Accepti cookies? Citeste mai mult